skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Hammarbyskolan södra är en f-9-skola som ligger i södra Stockholm. Skolan har idag 820 elever i förskoleklass och grundskola. I organisationen finns även en stor fritidshemsverksamhet med flera avdelningar och en väl fungerande fritidsklubb. Skolan har nyrenoverade lokaler och en nyrenoverad skolgård med många möjligheter för eleverna till lek och motorisk träning. Skolan har vuxit under de senaste fyra åren, från en f-6-skola med 200 elever, och förväntas inom några år vara fullt utvecklad med ca 1000 elever. På Hammarbyskolan södra möts du av glädje och ett öppet samt välkomnande klimat. Det är en skola där alla ska kunna lyckas. Du möts av välutbildad personal med lång erfarenhet och stort engagemang för att skapa förutsättningar för elevernas framgång. Organisationen har tillagningskök med tre kockar och ett eget skolbageri, vilket innebär att vi får mat lagad från grunden varje dag. Läs mer om skolan här: https://hammarbyskolansodra.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning
Inför hösten söker vi nu utbildade fritidspedagoger/Lärare mot fritidshem, 3 tjänster i arbetslag åk 1 och 2 tjänster i arbetslag år 3. Du samarbetar i arbetslag för att skapa verksamhet där alla elever får möjlighet att lyckas och utvecklas både socialt men även kunskapsmässigt.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du har fritidspedagog/lärarutbildning.

Du har erfarenhet och god kunskap om arbete i fritidshem. Du behöver vara flexibel i relation till verksamheten för att kunna möta eleverna i deras kunskapsutveckling och motivation att lära. Du har goda IT-kunskaper och ser IT som en tillgång i undervisningen. Du behöver även vara villig att ta utmaningen i att jobba i en organisation som växer och ha glädjen att våga se de möjligheter det innebär. 

För att trivas på Hammarbyskolan södra behöver du ha god samarbetsförmåga och vara flexibel utifrån verksamhetens behov. Du tycker om att utvecklas tillsammans med andra och vågar möta både elever och vårdnadshavare med tydlighet, struktur och glädje. Det underlättar även om du är lösningsfokuserad och fantasifull i det pedagogiska arbetet så alla elever ges den ledning och stimulans som de behöver. Du behöver glädjas av att genomföra välplanerad verksamhet och se till alla elevers behov. Du har god pedagogisk insikt och vågar utmana dig själv i verksamheten.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    190812 eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    5
Sysselsättningsgrad    100
Referensnummer    2019/3786
Kontakt    
Margareta Rydberg, 08-508 158 98

Fritidspedagog/Lärare mot fritidshem till Hammarbyskolan södra

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-20

Ansök nu

Dela detta jobb