skoljobb.se

Fritidspedagog/ lärare i fritidshem

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-07

Ansök nu

Fritidspedagog/ lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vänge skola är en F-6 skola som tillhör Roma skolområde. Skolan har för närvarande 54 elever med ca. 25 elever inskriven på fritidshemmet. Vi söker nu en medarbetare till vårt fritidshem. Du kommer att ha två kollegor samt ett arbetslag på ytterligare 5 lärare. Tonvikten i tjänsten är eftermiddagsverksamhet på fritidshemmet, men även resurstid i klass ingår.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för Vänges fritidshem tillsammans med dina kollegor. Planeringstid förläggs på torsdags förmiddag där du utgår från fritidshemmets styrdokument. Du kommer att vara en länk mellan skolan, fritidshemmet och vårdnadshavare, vilket betyder att samarbete är en kvalifikation som är betydande. Fritidshemmets lokaler är fristående från skolan vilket ger stora möjligheter till olika temaarbeten som sträcker sig över tid. Du utgår från elevernas intressen.

Kvalifikationer

Du som söker har fritidspedagogexamen eller motsvarande. Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har ett positivt förhållningssätt samt viljan att arbeta som resurs i grupp på förmiddagen.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Robert Edfeldt
    Bitr. rektor
    0498-204129

Dela detta jobb

Fritidspedagog/ lärare i fritidshem

Region Gotland