skoljobb.se

Fritidspedagog/ lärare i fritidshem

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Fritidspedagog/ lärare i fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.
 

Arbetsuppgifter

Nu behöver vi en lärare i fritidshem/fritidspedagog till Gråboskolan. Du kommer även även att arbeta som resurs/stöd för elev eller i grupp på lågstadiet.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker är fritidspedagog eller lärare med behörighet för fritids (bifoga legitimation i din ansökan). Bredare ämnesbehörighet är meriterande, företrädesvis i något praktisk- estetiskt ämne, gärna musik. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som pedagog på fritids ska du vara länken mellan fritidsverksamheten och skolan. Det är därför viktigt att du kan samarbeta med olika funktioner och bidra till en pedagogisk helhetssyn. Arbetet sker både i skola och på fritidshem. 

Gråboskolan har en härlig mångfald i elevgrupperna. Vi vill därför att du har intresse för och gärna erfarenhet av att arbeta på en mångkulturell skola. Vi har även starkt fokus på rörelse och tidig läsinlärning för eleverna. 

Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har ett positivt förhållningssätt samt viljan och förmågan att arbeta ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Jörgen Norström
    Rektor
    0498-269612, 0737 658737

Dela detta jobb

Fritidspedagog/ lärare i fritidshem

Region Gotland