skoljobb.se

Fritidspedagog/ lärare fritidshem

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Fritidspedagog/ lärare fritidshem

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Romaskolan är en F–9skola med ca 300 elever. Skolan ligger cirka en mil från Visby med bra kommunikationer och fin utomhusmiljö. Vi söker nu en medarbetare till vårt fritidshem för barnen i förskoleklass. Du jobbar tillsammans med ytterligare en personal på eftermiddagstid, på förmiddagen är du resurs i förskoleklassen.

Arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för ett av våra tre fritidshem gällande genomförande, uppföljning och utveckling. Du kommer även att vara delaktig i en grupp som gemensamt arbetar för att kontinuerligt utveckla fritidshemmen på skolan. Tillsammans med dina kollegor planerar och genomför du undervisningen på fritidshemmet med utgångspunkt i styrdokumenten samt elevernas intressen, behov och erfarenheter. 
Som pedagog på fritids ska du vara länken mellan fritidsverksamheten och skolan. Det är därför viktigt att du kan samarbeta med olika funktioner och bidra till en pedagogisk helhetssyn. Arbetet sker både i skola och på fritidshem.

Kvalifikationer

Du som söker har fritidspedagogexamen eller motsvarande. 
Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har ett positivt förhållningssätt samt viljan och förmågan att arbeta ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor. 
Om du har intresse av att arbeta med digitala verktyg på fritidshemmet, på ett pedagogiskt sätt, så är det meriterande. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Robert Edfeldt
    Bitr. rektor
    0498-204129

Dela detta jobb

Fritidspedagog/ lärare fritidshem

Region Gotland