skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Att arbeta i förskolan idag innebär att Du är en viktig del i barnens utveckling och lärande. Pedagogerna som arbetar i förskolan är viktiga förebilder för barnen vilket gör det angeläget att förskolan har en jämställd könsfördelning bland anställda. Därför vill vi ha fler män som arbetar i förskolan. Luleå Kommun har ett mål att öka andelen män i förskolan. Som ett led i att skapa en jämnare könsfördelning i Luleå kommun finns nätverket Män i förskolan som arbetar för att öka antalet män inom förskolorna samt för att behålla de män som redan idag finns på förskolorna. Nätverket erbjuder regelbundna träffar för att stärka nätverket som består av både barnskötare och förskollärare, stöd och erfarenhetsutbyte samt mentorskap.

Ormbergets förskola är en 4 avdelnings förskola med åldersblandade barngrupper. Prioriterade mål är språk, jämställdhet och interaktiv kommunikationsteknik. Förskolan präglas av lärande, utbildning, sociala omsorgen och bemötandet mot barn och vuxna. Förskolan ligger i början av Björkskatan med en gård som även är naturtomt. Vi som arbetar på avdelningarna är barnskötare och förskollärare. I köket lagas all mat av vår kock och vårt ekonomibiträde. Bra bussförbindelser finns till förskolan. Förskolan ligger precis nedanför Luleås största friluftsområde.


ARBETSUPPGIFTER
Du ska självständigt och tillsammans med kollegor arbeta med att utveckla förskolan utifrån läroplanens intentioner och mål. Det är av största vikt att du är med och skapar en bra kultur och arbetsmiljö på förskolan. Nyckelord är exempelvis bemötande, förhållningssätt, samarbete, empatisk förståelse, engagemang och helhetssyn. Du ska bidra med en värme och omtanke som barn, föräldrar, kollegor och besökande kan känna av på förskolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarexamen och legitimation med behörighet att undervisa i förskolan. Du är professionell med erfarenhet av undervisning i förskola. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Förskollärare till Ormbergets förskola

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Dela detta jobb