skoljobb.se

Logo

Förskollärare till Handskeryds förskolor

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Förskollärare till Handskeryds förskolor

I Nässjö kommun arbetar ett stort antal mycket engagerade medarbetare, som året runt utför ett av de viktigaste yrkena vi har. Vi tror på delaktighet och är kända för den upplevda delaktigheten bland medarbetare. Tillsammans har vi tagit fram både en vision och en verksamhetsidé. Dessutom gillar vi korta beslutsvägar där alla kan göra sin röst hörd och dessutom vara med och påverka.
Vår kultur präglas av en attityd där ingenting är omöjligt. Vi levererar resultat och lär av varandra.

Nu söker vi dig som har förskollärarlegitimation eller som snart är färdig med din utbildning till förskollärare. Tillsammans med oss i Handskeryd får du möjlighet att ge barnen en god undervisning som lägger grunden till ett livslångt lärande.
Handskeryds förskolor, Handskeryds norra förskola och Handskeryds östra förskola, arbetar likvärdigt och tillsammans jobbar vi i fem team. Förskolorna har varsin supporttjänst som arbetar likt en pool på förskolan vilket vi ser som en stor tillgång och höjer kvalitén.


 

För mer information: https://nassjo.se/

Arbetsuppgifter:

Är du förskollärare och brinner för undervisning och lärglädje? Då har du möjlighet att bli en del av vårt positiva och härliga gäng i Handskeryd. Nu söker vi två nya kollegor då två förskollärare ska gå på föräldraledighet och kanske är det just dig vi söker.

Vi söker dig som är en nyfiken och positiv ledare, som tar tillvara och ser barns intressen och förmågor. Du skapar tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor samt bidrar till ett gott klimat för både barn och vuxna på våra förskolor.
Tillsammans med teamet skapas en trygg och inspirerande undervisning som är tillgänglig för alla barn. Ditt undervisningsuppdrag består av att tillsammans med arbetslaget utforma, leda och utveckla en verksamhet där alla barn har lika rätt till utveckling och lärande med utgångspunkt i förskolans styrdokument. På förskolorna har vi förmånen att arbeta med barn som lär sig flera språk och språket är en central del i vår undervisning. Vi arbetar med hållbar utveckling som tar sin grund i de globala målen 2030 där vi strävar efter att barnen tillägnar sig ett varsamt förhållningssätt till varandra och vår omvärld. Genom de estetiska lärprocesserna och SKUA som ett självklart förhållningssätt finns en tydlig riktning i arbetet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med legitimation och/eller behörighet inom förskola och förskoleklass. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt.
Du har ett pedagogiskt förhållningssätt som skapar goda relationer till barnen, vårdnadshavare och kollegor.
Du är:
- nyfiken
- medforskande och reflekterande i ditt arbetssätt
- kreativ
- modig och vågar prova nya lösningar som driver verksamheten framåt
- positiv och engagerad
- samarbetsvillig

Arbetet bedrivs i arbetslag och det krävs att du kan och tycker om att samarbeta. Kunskap och erfarenheter av ett språkutvecklat arbetssätt är meriterande. I arbetet ingår arbete med det systematiska kvalitetsarbetet samt pedagogisk dokumentation vilket gör att du behöver ha god svenska i tal och skrift.
Legitimation och behörighet inom förskola krävs.

För att tjänsten ska gälla tills vidare krävs att du har förskollärarlegitimation.

 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: VT-2023 enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Arbetsgivarens referensnummer: SPr039

Upplysningar lämnas av:

Sussie Prior
Rektor
Telefon: 0380-518697
E-post: susanne.prior@nassjo.se

Jenny Carlsson Wolf
Utvecklingsledare
Telefon: 0380-517947
E-post: jenny.carlsson-wolf@ nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare når du via Medborgarkontoret
Telefon: 0380-518000

Dela detta jobb

Logo
Förskollärare till Handskeryds förskolor

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen