skoljobb.se

Förskollärare ref nr 19/75

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

Förskollärare ref nr 19/75

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Välkommen till Smedjebackens kommun!

I vår kommun strävar vi efter att erbjuda en arbetsmiljö där du som ny medarbetare ska känna dig väl mottagen, kunna vara delaktig och få möjligheter till ett gott arbetsliv. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga då kommunen vill främja jämställdhet, jämlikhet och integration. Vi är en kommun som ser värdet i det arbete vi gör och brinner för att ta hand om våra äldre, barn/ungdomar och ge god service till våra kommunmedborgare. Vi är en kommun som präglas av prestigelöshet och korta beslutsvägar. Det är viktigt för oss som arbetsgivare att bemöta våra medarbetares idéer och ta tillvara på deras kompetens på bästa sätt.

 Smedjebacken kännetecknas som en välkomnande kommun med bra kollegor, god kommunikation samt att medarbetare får vara sig själva. En kommun där medarbetare sprider arbetsglädje mellan varandra. Detta är en av många anledningar till varför våra medarbetare väljer att stanna kvar en längre tid i Smedjebackens kommun. Vi tror att tillsammans kan vi alla leva upp till vår värdegrund där välkomnande, trygghet, framtidstro och engagemang är våra ledord. 

Förskolan Hattstugan ligger i ett villaområde i centrala Smedjebacken med närhet till Röda Bergaskolan och Bergakolan. Förskolan har närhet till centrum med affärer och bibliotek, men lika nära till skog och elljusspår. Förskolans gård är varierad med lekredskap, buskar och träd, cykelvägar och sandlådor. Intill förskolan finns Bullerdalens grönområde som ytterliggare förstärker lekmöjligheterna vid utevistelse.På Hattstugans förskola är vi organiserade utifrån en småbarnsavdelning, Knatte, med barn 1-3 år och två syskonavdelningar, Humlan och Myran med barn 3-5 år. Denna tjänst är med placering på avdelning Humlan med barn 3-5 år. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med en förskollärare och en barnskötare. Tjänsten är ett vikariat med början 12/8. Maten tillagas från grunden i Hattstugans egna kök.  

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i team med förskollärare och barnskötare samt vid behov specialpedagog och resurs- och talpedagog. Du ska tillsammans i arbetslag arbeta för att varje barn ska utvecklas så långt som möjligt i förhållande till målen i läroplanen, Lpfö 18. 

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare eller i slutet av din utbildning. Låter det här som en tjänst för dig, är du varmt välkommen med din ansökan! 

Är du finsktalande ser vi detta som en extra merit. 

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du ska ha en positiv livssyn men framförallt ska du vara en person som känner glädje, lust och nyfikenhet inför detta uppdrag och de utmaningar som detta yrke innebär. I ditt arbetssätt har du en tydlig struktur och du är flexibel och ser möjligheter. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Kontaktinformation
Therése Bjurling,  Rektor, 0240-660261, therese.bjurling@smedjebacken.se

Teresa Norin, Lärarförbundet, 0240-660146, teresa.norin@edu.smedjebacken.se

Arbetsplats
Hedströmsvägen 25

777 32 Smedjebacken

Dela detta jobb

Förskollärare ref nr 19/75

Smedjebackens kommun