skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning
Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Farsta grundskola Adolf Fredriks musikklasser är en centralt belägen skola vid Farsta Centrum. Skolan står inför en spännande och expansiv period. Farsta grundskola har elever från området åk 0-9 samt tillresande elever i musikklass åk 4-9 och är en av Stockholm Stads mest växande enheter med ca 990 elever och hög personaltäthet. Skolan är nyrenoverad med modern teknik och en stark framtidstro.

Vår elevsyn grundar sig i att vi har en uttalad, stark tro på att elever utvecklas när de ges förutsättningar att lyckas. Vi arbetar systematiskt för att gemensamt hitta lösningar och skapa goda lärmiljöer för våra elever och oss själva. På vår stora skola finns många möjligheter att utvecklas som lärare och kollega!

Vi arbetar aktivt med Internationella frågor och externa kontakter. Arbetsplatsen är HBTQ-certifierad.

Nu söker vi för ett vikariat under höstterminen en legitimerad grundskollärare, med behörighet att undervisa i spanska för årskurs 6-9.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag kommer du undervisa i spanska på ca 60%. Det kan finnas möjlighet att kombinera med modersmålsundervisning och studiehandledning så tjänsten kommer upp till 100%.

Du betygsätter och bedömer arbeten. Du kommer ingå i ett arbetslag och ämneslag där du tillsammans med andra kollegor samarbetar och utvecklar undervisningen. Du samarbetar även med skolledning, vårdnadshavare och elevhälsoteam. Mentorskap ingår i tjänsten för en grupp elever där du kommer hålla i utvecklingssamtal. Du dokumenterar och stödjer eleverna i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling.

Kvalifikationer
Vi vill att du som söker:

Är legitimerad grundskollärare med behörighet i spanska för åk 6-9
Har aktuell arbetserfarenhet
Har erfarenhet av formativ bedömning
Har erfarenhet som mentor
Som person är du strukturerad och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du leder, motiverar och skapar engagemang och delaktighet för dina elever så att ett gott samarbete skapas. Du har lätt för att samarbeta med andra kollegor och kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Det kollegiala lärandet ser du som en självklar utgångspunkt för att skapa ny kunskap

 

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning.

Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    60-100%
Referensnummer    2019/3677

Kontakt    
Petter Carlsson, 08-508 47105
Marie Ahlman, 08-508 11720
Facklig företrädare    
Anna Löflund, LR, 076-1294702
Annika Engblom, Lärarförbundet, 076-1290179
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Farsta grundskola/Adolf Fredrik söker leg lärare i spanska åk 6-9, vikariat

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-17

Ansök nu

Dela detta jobb