skoljobb.se

logo

Engagerad och driven förskollärare sökes till Skrindans förskola

Företag Tyresö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Engagerad och driven förskollärare sökes till Skrindans förskola

Vad vi gör och vill

Skrindans förskola ingår i en enhet som består av fyra förskolor, i enheten så lägger vi stor vikt på det kollegiala lärandet där vi ser, lär och inspireras av varandra. Våra förskolor befinner sig just nu i en spännande process och utveckling och där vi ständigt arbetar och utvecklar våra pedagogiska lärmiljöer. Hos oss finns det stora möjligheter till att vara med och påverka. Vi gillar att prova nytt, tänka nytt och ta lärdom av erfarenheter som vi får på vägen. Hos oss erbjuds du schemalagd reflektionstid med ditt arbetslag, schemalagd egen planering samt olika nätverksträffar. Vi har ett kollegialt nätverk i kommunen där vi arbetar för att skapa en likvärdig förskola i Tyresö.

I Tyresö kommun finns möjlighet att semesterväxla, vi erbjuder friskvårdsbidrag samt arbetskläder.

Hos oss trivs du som gillar att prova nytt, vara med och påverka, vill precis som oss, skapa den bästa utbildningen för våra yngsta medborgare. En tro och övertygelse på barnens egna förmåga till att lyckas, så länge vi ger dem de rätta förutsättningarna.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som förskollärare hos oss innebär att organisera och leda det pedagogiska arbetet framåt i enlighet med de riktlinjer och styrdokument som vi är ålagda att följa samt bedriva projektarbete för lärande och utforskande tillsammans med barn och kollegor. Du har tillsammans med dina kollegor ett ansvar för att skapa utmanande och kreativa lärmiljöer samt en verksamhet som möjliggör för ett livslångt lärande.

I ditt förhållningssätt faller det sig naturligt att se alla barns olika förutsättningar till att våga prova men också till att lyckas. Vi vill att du är en god representant för våra förskolor och att du delar med dig av dina kunskaper, ditt engagemang och delaktighet till dina kollegor. Ledningen består av rektor, biträdande rektor och administratör.

Tillträde sker 6 mars 2023 eller enligt överenskommelse.

Vem är du?

Du ska vara utbildad förskollärare och ha en förskollärarlegitimation. Du ska ha kunskap kring att arbeta med digitala verktyg och det är meriterade om du har god kunskap kring att arbeta med digitalisering i förskolan. Det är meriterande om du har flerårig erfarenhet i din roll som förskollärare samt erfarenhet av att leda kollegor.

Du har ett driv och en vilja att utveckla och föra verksamheten framåt. Du har en god ledarskapsförmåga, är kommunikativ och en känsla för helhet. Du behöver vara lösningsfokuserad och ha en positiv inställning till uppdraget. Du har tidigare jobbat i projekt med barnen och har erfarenhet av att använda pedagogisk dokumentation som ett verktyg i vardagen, där datorer och IT-kunskaper är nödvändiga. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person är du självständig, initiativtagande och har god samarbetsförmåga. Du är lojal mot verksamheten och du är tydlig och stabil i ditt ledarskap.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 31 januari 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Rektor Josefine Svensson Larsson, josefine.svensson.@tyreso.se, 08-578 275 80.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

logo
Engagerad och driven förskollärare sökes till Skrindans förskola

Tyresö kommun