skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Fruängens skola är en F-9-skola med ca 700 elever i centrala Fruängen, nära T-bana och bussar.  Området präglas av bebyggelse från 50- och 60-talen samt en stor nybyggnation med inflyttning till området. Skolan, som är K-märkt, består av sju byggnader vackert belägna runt talldungar och skolgårdar. Skolan är utrustad med interaktiva skrivtavlor och det finns gott om iPads och laptops.

Arbetsbeskrivning
Arbete innnebär, att i nära samarbete med elevens lärare, ansvara för två elever under skoldagen och anpassa skolsituationen utifrån elevernas funktionshnder. Detta innebär bl.a. att anpassa läromedel, material och situationer, förbereda digitala verktyg, främst dator och iPad, och i övrigt stötta eleverna under skoldagen. Samverkan sker kontinuerligt med elevens vårdnadshavare och elevhälsan.

Kvalifikationer
Vi söker en person med pedagogisk utbildning med inriktning mot äldre åldrar. Gärna utbildning / kunskap om och erfarenhet av arbete med elever med synskada och särskilda stödbehov.

Goda datorkunskaper är ett krav då eleverna använder digitala verktyg i skolarbetet. Mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper
Den vi söker är lyhörd, fexibel och samarbetar gärna, är självständig, innovativ och lösningsinriktad samt skapar goda relationer med elever och vårdnadshavare. I ditt arbete är du förberedd och strukturerad, och kommunicerar på ett lugnt och tydligt sätt med eleverna.

Övrigt
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal inom Stockholms stad.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3585

Kontakt    
Per-Arne Wigren, Tel 08-508 23 706
Facklig företrädare    
Lena Wernström, 08-508 23 700
Utbildningskrav    Gymnasium

Elevassistent till Fruängens skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb