skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning

Bagarmossens skola är en F-9 skola som ligger intill Nackareservatet med fina möjligheter att vistas i naturen. Skolan har en vacker skolgård med en utvecklad rastverksamhet vilket inbjuder till lek. På Bagarmossens skola har vi höga ambitioner och samarbetar för att hålla en hög kvalitet.

Vi arbetar tätt i arbetslag. Arbetslagen bildar en helhet kring varje elev och samarbetar tätt med vårdnadshavare. Denna struktur hjälper skolan att följa elevernas intellektuella, sociala, emotionella utveckling och skapar en trygg och trivsam miljö.

Arbetsuppgifter

Nu behöver vi en elevassistent till en elev i åk 7. Vi söker dig som, med stort engagemang, vill arbeta med en enskild elev. Du kommer att ingår i ett arbetslag.

Kvalifikationer

Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Det är meriterande om du har kunskap eller utbildning inom området NPF, lågaffektivt bemötande och CPS.

Du tar ansvar för, och har god förmåga, att skapa goda relationer till både elever, kollegor och vårdnadshavare. Du uppskattar att arbeta i team.

Som person är du lyhörd, flexibel, en genuin och tydlig vuxen som kan arbeta med många olika typer av behov som uppstår under skoldagen, både på personnivå och i undervisningssituation.

Övrig

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som personlig mognad, integritet och initiativtagande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    75-100
Referensnummer    2019/3883
Kontakt    
Risto Viitanen, 0850815680
Utbildningskrav    Gymnasium

Elevassistent till åk 7

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Dela detta jobb