skoljobb.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig, elevassistent/socialpedagog till vårt fantastiska kollegium med placering i grundsärskolan/anpassade skola åk 7-9. Vi tror att du är en kompetent och engagerad elevassistent/socialpedagog med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du är en lugn och trygg person samt flexibel och öppen för att pröva olika pedagogiska idéer och metoder. Vi söker dig som tycker om att stödja och leda ungdomar på ett kreativt och positivt sätt utifrån deras behov, förutsättningar och intressen. Du skall verka för en god stämning i elevgruppen, tydlighet, struktur och en stimulerande atmosfär ska verka och alla ska känna sig inkluderade. Du är mogen och trygg i dig själv, du har en naturlig auktoritet och god förmåga att leda och sätta gränser. Du tar initiativ i verksamheten, är noggrann och vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du ska i samråd med grundsärskolans pedagoger och personal verka för att elevgruppen är trygg och utvecklas positivt. I tjänsten ingår även arbete på grundsärskolans KTT, Korttidstillsyn, fritids.

Kvalifikationer

Vi tror att du är en kompetent och engagerad elevassistent/socialpedagog med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du är en lugn och trygg person samt flexibel och öppen för att pröva olika pedagogiska idéer och metoder. Utbildning och/eller erfarenhet är ett krav.

Utbildning och/eller erfarenhet av liknande verksamhet är ett krav.

Kunna möta och hantera elever som har olika funktionsvariationer.

Vi erbjuder

Dig ett arbete som elevassistent/socialpedagog i en mindre grupp inom grundsärskolan/anpassade skolan där även KTT, fritids inkluderas i skoldagen. Vi har en personalgrupp som arbetar i ett team där alla ges förutsättningar och möjligheter. Du får vara en del i teamet och påverka upplägget med enskilda och gruppens elevers hela skolvardag. Du ingår i en personalgrupp som består av kompetenta assistenter och pedagoger och du är en del i Edsbergsskolan. 

Välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

logo

Elevassistent/socialpedagog grundsärskolan

Regioner
Utgår

2023-02-04

Ansök nu

Dela detta jobb