skoljobb.se

Elevassistent i skola och fritidshem år F-5, Normlösa skola

Företag Mjölby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Elevassistent i skola och fritidshem år F-5, Normlösa skola

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara med och skapa en skola och fritidshem för framtiden tillsammans med engagerade kollegor och barn?

Normlösa skola är en F-5 skola som ligger cirka en mil från Mjölby och Mantorp. Skolgården är stor och härlig för lek. Omgivningarna består av en fantastisk lantlig miljö.

Här finns både fritidshem, skola och förskola upp till årskurs 5. Vi är en enhet med en gemensam chef. Tillsammans ansvarar vi för ca 75 barn/elever. Vi är alla engagerade medarbetare som vill arbeta för att varje individ får växa och utvecklas utifrån sina förmågor.

Här finns en trevlig atmosfär och ett gott samarbete mellan de olika verksamheterna.

ARBETSUPPGIFTER
Som elevassistent kommer du att vara placerad i skola och på fritidshemmet för en elev. Du skall ansvara för att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i verksamheten.

Tillsammans med arbetslaget ska du planera, genomföra och dokumentera elevens dag i skolan och på fritidshemmet på grupp och individnivå.

Du arbetar nära eleven för att hen ska lyckas. Du ska ha mycket god förmåga att samarbeta och ta ansvar. I lärande gemenskap med kollegor utveckla ditt och andras lärande för elevens/elevernas utveckling och lärande.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har gymnasieutbildning från barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, med erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

Det är önskvärt att du har kunskap om olika funktionshinder och tydliggörande pedagogik. Du ska ha medicinsk kunskap och arbetserfarenhet inom vård och omsorg är en fördel. Vi ser det som en merit om du har metodkunskaper och erfarenhet att arbeta med olika anpassningar inom grundskolans olika ämnen.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en utvecklande miljö med stora möjligheter till kompetensutveckling och ett generöst friskvårdsbidrag.

B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Elevassistent i skola och fritidshem år F-5, Normlösa skola

Mjölby kommun