skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning:
Som elevassistent/ barnskötare på vår skola jobbar du med elever med utvecklingsstörning eller andra diagnoser. Med din lärare skapar du förutsättning för alla barns lärande och utvecklig. Undervisningen sker i huvudsak i mindre sammanhang en till en utifrån varje elevs behov. Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans arbetar kring våra elever.

Arbetsuppgifter:
Du skall kunna arbeta med elever med flerfunktionsnedsättning .Du ska ansvara för omvårdnaden (u hjälper med toalett situation, mat situation även påklädning situation), materialvård, öppning o stängning.

Vi söker dig som har kunskap och tidigare erfarenhet av att arbeta med elever med intellektuell funktionsnedsättning. Tidigare erfarenhet av undervisning i grundsärskola/träningsskola är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper inom AKK, lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. 

Vi ser att du är initiativrik, stabil, positiv, kan arbeta självständigt och i grupp, är bra på att samarbeta, lyhörd.

Kvalifikationer

Villkor

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Provanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    provanställning
Antal lediga befattningar    1
Referensnummer    2019/2189

Kontakt    
Margareta Czarnecka, 08-508 437 88
Facklig företrädare    
Maryam Mohammadi , 0761243674

Elevassistent

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-19

Ansök nu

Dela detta jobb