skoljobb.se

Ekonomi och juridiklärare till Fredrika Bremergymnasiet

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

Ekonomi och juridiklärare till Fredrika Bremergymnasiet

Ekonomi och juridiklärare till Fredrika Bremergymnasiet

Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Vi söker nu en engagerad lärare som främst kommer att undervisa i ekonomi och juridikämnena på gymnasiet. Fredrika Bremergymnasiet eftersträvar en miljö som präglas av prestigelöshet och där viljan att leverera bästa kvalité till våra elever står i fokus. Vi söker dig som söker nya pedagogiska utmaningar och vill ta ditt nästa utvecklingssteg tillsammans med andra. Du känner ett stort engagemang för undervisning och lärande i olika former. Du är flexibel, nyfiken och öppen inför andra människors åsikter och värderingar. Du ser fram emot att arbeta tätt tillsammans i programlag och ämneslag med fokus på eleverna och skolans mål. Du är tydlig och engagerad och kan genom din goda kommunikativa och pedagogiska förmåga locka fram det bästa ur dina elever. Vi ser helst att du har flerårig pedagogisk erfarenhet och även erfarenhet av att arbeta med ämnesintegrerade projekt. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare och samarbeta kring elevernas lärande och utveckling.

Ditt uppdrag

Är att undervisa i ekonomi och juridik, i huvudsak på ekonomiprogrammet, samt övriga arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget. I arbetet ingår även att vara mentor för en grupp elever samt sedvanliga uppdrag som förekommer inom programarbetslaget.

Det här söker vi hos dig

Du är en behörig,erfaren och kunnig lärare som har lätt att skapa goda relationer med elever och kollegor.

Det här kan vi erbjuda dig

Du kommer att arbeta på en av Sveriges största gymnasieskolor med inte mindre än tretton nationella program, ca 2000 elever och 180 lärarkollegor. Du kommer att ingå i ett av flera elevvårdsteam tillsammans med de andra professionerna på skolan där vi tillsammans arbetar med att ge eleverna de bästa förutsättningarna för att lyckas. 

Skolan är belägen i fräscha och välutrustade lokaler. Här finns goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid och friskvårdscheckar. I lärarrollen ges du möjlighet till kompetensutveckling utifrån  skolans utvecklingsplan.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019 08 12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/62
Kontakt
  • Sten Hedlund, 08-606 70 00
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2019-02-04
Sista ansökningsdag 2019-06-28

Dela detta jobb

Ekonomi och juridiklärare till Fredrika Bremergymnasiet

Haninge kommun