skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Blackebergsskolan ligger i ett naturskönt område i Bromma med närhet till vatten, natur och bra kommunikationer. Skolan har ca 450 elever i årskurs F-6. Vi har relativt små klasser och en hög personaltäthet.

Vi arbetar målinriktat med att ständigt förbättra vår verksamhet med fokus på det pedagogiska arbetet i klassrummet samt fritidshemmens utveckling.

Trygghet, ansvar, glädje, kunskap - tillsammans är våra ledord.

Vi jobbar målmedvetet med gemensam fortbildning. Den gemensamma fortbildningsplanen bygger på aktuell forskning och beslutas av den pedagogiska ledningsgruppen som består av våra förstelärare, biträdande rektor och rektor.

Läs mer om Blackebergsskolan

Till vårt arbetslag i åk 4-6 söker vi nu en kollega som vill jobba hos oss som lärare och mentorer i åk 5 .

Är du den vi söker?

Då har du, eller snart kommer att få, lärarlegitimation med bred behörighet att undervisa i åk 4-6. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att

leda och organisera arbetet på ett tydligt sätt så att klassrummet blir en trygg lärandemiljö
vara flexibel genom att anpassa undervisningen med olika undervisningsmetoder
arbeta mål- och resultatfokuserat
planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt
samarbeta och skapa goda relationer med elever kollegor och vårdnadshavare
se det kollegiala lärandet och aktuell forskning som en självklar utgångspunkt för fördjupad kunskap.
Vill du jobba med oss?

Vi kommer börja intervjua under ansökningstiden, så tveka inte att skicka in din ansökan, där du bifogar din lärarlegitimation med behörighetsförteckning och andra handlingar som styrker ditt cv.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. 
Läs mer på http://pedagogstockholm.se. Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3764

Kontakt    
Patrik Lindqvist, bitr rektor, patrik.lindqvist@stockholm.se
Facklig företrädare    
Olga Röhl, Lärarförbundet, olga.rohl@stockholm.se
Eva Vestlin, LR, eva.vestlin@stockholm.se
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Blackebergsskolan söker legitimerade lärare för åk 4- 6

Ansök nu

Dela detta jobb