skoljobb.se

Behörig SO lärare årskurs 6-8 (vikariat)

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

Behörig SO lärare årskurs 6-8 (vikariat)

Internationella Engelska Skolan Enskede söker en behörig lärare i SO för undervisning i årskurser 6-8 med start i augusti 2019 t.o.m. december 2019 (vikariat). Vi söker Dig som är legitimerad lärare, som älskar att undervisa och som sätter eleven i centrum. Mentorskap för 16 elever ingår i tjänsten.

Vi söker Dig som är legitimerad lärare, som älskar att undervisa och som sätter eleven i centrum. Vi söker Dig som har ett positivt och professionellt förhållningssätt, är flexibel och visar stort engagemang i ditt arbete. Internationell erfarenhet och goda kunskaper i det engelska språket är meriterande eftersom engelska är arbetsspråket på skolan. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

Internationella Engelska Skolan Enskede är en skola för årskurserna 4-9 med över 900 elever. Den är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska. Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva. IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska. Internationella engelska skolan är en av Sveriges största skolaktörer på grundskolenivå med 30 skolor och över 21 500 elever från hela landet.

Dela detta jobb

Behörig SO lärare årskurs 6-8 (vikariat)

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB