skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. 

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Arbetsuppgifter

Nattis är vår verksamhet för de barn i åldrarna 1-12 år som behöver omsorg på annan tid än förskolans och fritids ordinarie öppettider. 

Nattis är öppet när de barn som anmält att de behöver omsorg på obekväm tid är där. 
I dagsläget täcker inte tiden på Nattis en heltidstjänst och du kommer varje månad även att få arbeta på närliggande förskola.
Arbetstiderna på Nattis är från vardagkväll till morgonen därpå samt helgdagar och helgnätter. Nattarbete på Nattis innebär att det är sovande jour. Du kommer att hjälpa barnen med kvälls- och morgonrutiner och sova i samma rum som dem.
I arbetsuppgifterna ingår även bland annat att ta emot barnen, sysselsätta dem när de är vakna samt värma och servera måltider. På vardagarna äter barnen middag på Nattis och på helgerna äter de alla måltider som ingår under deras vistelsetid.

Kvalifikationer

Du ska vara en person som har barnen i fokus. Du har förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar då Nattis innebär ensamarbete. Du ska vara organiserad, ansvarsfull och initiativrik samt ha god social kompetens.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-01

Eller enligt överrenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   BUN/2019/0110/023

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning

Anställning

Arbetstid: Kvällstid.
Kvällar, nätter och helger

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktperson

Kathy Andersson

Förskolechef 08-520 735 05 kathy.andersson@nynashamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare kontaktas via Kontaktcenter

08-520 680 00 

Barnskötare till Nattis i Ösmo

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb