skoljobb.se

Barnskötare till Närlundaskolans fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Barnskötare till Närlundaskolans fritidshem

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

NÄRLUNDASKOLAN ligger naturnära och centralt i Ekerö tätort. Skolan har 370 elever i åk F-6. Den har nyligen byggts om och har modern teknisk utrustning i alla lokaler. Personalens förhållningssätt är inkluderande och vi strävar efter att göra utbildningen tillgänglig för alla. Arbetsmiljön är en miljö för lärande. Vi tycker att personalens lärande är lika viktigt som elevernas.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får barnskötare tid till barnen och till planeringen av arbetet på fritidshemmen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Vi söker en engagerad barnskötare till vårt fritidshem på Närlundaskolan. Samarbetet mellan olika personalkategorier är en viktig del i vår skola och därför ingår lärare, lärarassistenter, fritidspersonal i samma arbetslag. Under skoltid arbetar du nära undervisande lärare och hjälper till med anpassningar och stöd till elever som behöver. Under eftermiddagarna är fokus på att fortsätta utveckla vårt fritidshem tillsammans med dina kollegor i arbetslaget och övrig fritidspersonal på skolan.  

Du som arbetar i Närlunda kommer ha möjlighet att delta i olika typer av fortbildning. Tid finns i tjänsten och vi har pedagogiska konferenser för fritidspersonal varje vecka.

Välkommen att utvecklas med oss!

Kvalifikationer
För att du ska klara av uppdraget, ser vi gärna att du kan uppfylla följande kvalifikationer:

  • Du trivs med att arbeta med elever och du vill vara med och utveckla vår skola.
  • Relationsbyggande är en viktig del i arbetet som barnskötare, såväl gentemot elever och vårdnadshavare som mot kollegor. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, skapar kontakter och underhåller relationer.
  • Du samarbetar med andra människor genom att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.


Tillträde: 2019-08-19
Omfattning: Heltid/Deltid
Anställningsform: Tillsvidare

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontaktpersoner

Caroline Lidström

Rektor

08-124 578 80

Mia Schmidt

Bitr rektor och specialpedagog

08-12 45 77 97

Anneli Kersmo

Kommunal

08 12457888

Du ansöker senast 2019-06-25 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Barnskötare till Närlundaskolans fritidshem

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen