skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Årstaskolan är en växande F-9 skola med 980 elever och 155 medarbetare. Vår uttalade ambition är att vara en bra skola för alla de elever som går hos oss, med utgångspunkt i deras förutsättningar och behov. Vi är och vill vara en skola med en varm atmosfär samt systematik, innovation och kreativitet i fokus. Skolan har en medarbetargrupp med hög kompetensnivå och ett väl utbyggt elevhälsoteam som tar avstamp i ett tvärprofessionellt synsätt samt att elevhälsan startar i klassrummet. Årstaskolan har ett välutvecklat digitalt ekosystem som erbjuder mycket goda digitala möjligheter som stöd för pedagogiska idéer. Vi har 1-1 i 4-9 (iPad) och 1-2 i F-3 (iPad) samt ett nyutrustat makerspace. Våra prioriterade områden är systematiskt kvalitetsarbete och goda studieresultat.

Arbetsbeskrivning
Du undervisar halvklasser i Hem- och konsumentkunskap i årskurs 6, samt Elevens val. Mentorskap kan ingå i tjänsten. I de dagliga uppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ undervisning som skapar sammanhang för eleverna. Du tillhör åk 6-arbetslag (enhet) i skolans 4-6-del. Där samarbetar du med andra i din enhet och i ditt ämneslag. Du ansvarar för din egen kompetensutveckling för att utvecklas i ditt arbete. Det är viktigt att du gör eleverna delaktiga i planeringen och utvecklar deras förmåga att lära. Du bedömer effekten av olika undervisningsstrategier och anpassar din undervisning därefter.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare i de ämnen vi söker i denna tjänst.

Kan tillämpa generella och extra anpassningar i klassrummet. Mycket goda kunskaper vad gäller betyg och bedömning.

Du har en personlig mognad, är självgående och stabil. Vi skattar din samarbetsförmåga och relationsskapande förmåga högt. Du har en värme och ett tydligt ledarskap gentemot eleverna.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190812 eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    50%
Referensnummer    2019/3898

Kontakt    
Kalle Enström, 0850846217
Pontus Westberg, 0850814070
 

Årstaskolan söker Hem- och Konsumentkunskaps lärare till åk 4-6

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Dela detta jobb