skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor och på våra fritidshem ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare i fritidshem/fritidspedagoger:

Planera, genomföra och utvärdera verksamheten med utgångspunkt från nationella mål och riktlinjer.
Tillämpa en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer.
Erbjuda en meningsfull fritid som utgår ifrån elevernas behov, intressen och erfarenheter.
Inta ett demokratiskt och empatiskt förhållningsätt. Där god omsorg kombinerat med undervisning, tillsammans stimulerar elevens utveckling och lärande.
Arbetsplatsbeskrivning

Vi är en grundskola F-6 med ca 240 elever som ligger nära Rågsveds tunnelbana.   Skolan har små klasser och hög personaltäthet vilket bidrar till trygghet och lärande.

Vi har höga förväntningar på våra elever för att de ska ges möjlighet att nå sina personliga mål i livet och vara väl förberedda inför vidare studier och yrkesutbildningar. Vi arbetar lågaffektivt och med skolmedling för att lösa konflikter som uppstår och vill att skolan ska vara en trygg och stimulerande arbetsplats för elever och personal. Eleverna har minst 30 min rörelse varje dag.

Läs mer på http://ragsvedsgrundskola.stockholm.se

Nu söker vi en ansvarig och engagerad lärare mot fritidshem. 

Välkommen med din ansökan!


Arbetsbeskrivning

Du ska ansvara för Polstjärnans F-3 fritidsavdelning, som är en av våra fristående fritidshem med cirka 55 elever. I arbetet ingår organisering av personal, aktiviteter, läroplanen mot fritidshem samt att samverka med skolan under skoldagen.

Vi söker en person som kan ta ansvar, kan organisera, vara flexibla och göra detta med glädje.

 
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidspedagogexamen/examen lärare mot fritidshem.

Du är en lugn trygg och stabil pedagog som har förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är en tydlig ledare som har höga förväntningar på elever, dig själv och verksamheten.

På Rågsveds grundskola satsar vi på dig som pedagog för att du ska utveckla dig själv och verksamheten. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Läs mer på www.pedagogstockholm.se

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190812 eller efter övernskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3915

Kontakt    
Sofia Lautmann, 0850849304
Liz Björkander, 076-1249322
Facklig företrädare    
Kajsa Lundberg, LR, 076-123 43 76
Maide Ayihan, Lärarbundet, 076-123 43 95
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Ansvarig lärare i fritidshem/fritidspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb