skoljobb.se

logga

Administratör till Vist skola och Norrbergaskolan

Regioner
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Administratör till Vist skola och Norrbergaskolan

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Att vara administratör hos oss innebär att vara ett stöd till ledningen och verksamheten. Du kommer att ha daglig kontakt och ge service till chef, medarbetare, elever och vårdnadshavare. Du är därför viktig som verksamhetens ansikte utåt.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter såsom personal- och löneadministration, elevadministration och fakturahantering. Denna tjänst innebär även vikariehantering på både Vist skola och Norrbergaskolan. De administrativa system som främst används är Heroma, Extens, W3D3 och Agresso. Även om arbetsuppgifterna utförs med olika administrativa verktyg, handlar uppdraget i grunden om att ge service. Du kommer att ingå i ett administrativt nätverk där det finns möjlighet att utbyta erfarenheter, få information och kompetensutveckling riktad mot din yrkesgrupp.

Din arbetsplats

Vist skola och Norrbergaskolan ligger i natursköna Sturefors, strax söder om centrala Linköping. Vist skola är en F-6 skola som läsåret 22/23 kommer att ha knappt 350 elever och Norrbergaskolan är en F-1 skola med ca 110 elever. Skolans personal är indelade i ämneslag och pedagogiska team, med samverkan mellan skolorna.

Här finns en väl utvecklad fritidsverksamhet för alla åldrar. Till grund för verksamheten har vi ett årshjul som innehåller aktiviteter och pedagogiska planeringar där vi synliggör, utvärderar, följer upp och utvecklar verksamheten. 

Under hösten 2021 öppnade vi vår nybyggnation på Vist skola som innefattar en fullstor idrottshall, matsal samt bibliotek för både skola och allmänheten. På båda våra skolor har vi nära till naturen och har goda möjligheter till utomhuspedagogik.  

Du som söker

Vi söker dig som har gymnasial utbildning. Erfarenhet av arbete med löne-, ekonomi- och/eller personaladministration är meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i svenska språket då det är en förutsättning för att kunna utföra förekommande dokumentation och kommunikation med andra.

Som person söker vi dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar självständigt och strukturerat och tar stort ansvar för ditt arbetsområde och för att hålla uppsatta deadlines. Du har god serviceförmåga och kan se de behov som finns inom det administrativa uppdraget. Vidare samarbetar du bra med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandards.

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10700

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Dela detta jobb

logga
Administratör till Vist skola och Norrbergaskolan

Linköpings kommun