skoljobb.se

Administrativ samordnare sökes till Västra Ramlösa skola

Regioner
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Administrativ samordnare sökes till Västra Ramlösa skola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Västra Ramlösa skola ligger i ett lugnt och trivsamt område i södra Helsingborg. På skolan går drygt 540 elever till hösten. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av öppenhet och glädje. Här arbetar vi med att skapa en trygg och trivsam arbetsplats för både elever och anställda. Vi är en skola med inarbetade verktyg för kunskapsutveckling, goda resultat bland eleverna och god kommunikation med våra vårdnadshavare. Som medarbetare lyssnar vi på och tar hand om dina tankar, idéer och åsikter. Vi vill att du ska uppleva uppdraget hanterbart, meningsfullt och begripligt. Våra tre ledord är kommunikation, hälsa och miljö.

ARBETSUPPGIFTER
Som administrativ samordnare på Västra Ramlösa skola kommer du att vara en nyckelperson i vårt administrativa stöd samt ett viktigt ansikte utåt i möte med så väl interna som externa aktörer. I rollen som administrativ samordnare kommer du att ansvara för den administrativa delen av skolans vardag och utveckling.

Vi söker dig som kan samordna, planera, organisera och utveckla personal-, elev- och ekonomiadministrationen samt arbeta med projektledning. Du kommer att ansvara för och driva det strategiska arbetet med kommunikation och marknadsföring. Personalrekrytering samt att koordinera och hålla ihop samarbetet med externa aktörer i samhället kommer också att bli en del av ditt arbetsinnehåll.

Arbetet innebär även löpande administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta med diarieföring, post- och fakturahantering, personaladministration och rapporter i skolans administrativa system som t.ex. Procapita, efact, qlickview,, WinLas, personecP och Offentliga jobb. Sammanställa och analysera statistik samt framställa skriftliga såväl som ekonomiska rapporter ingår också.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande kompetens inom ekonomi, HR eller kommunikation och har erfarenhet av administrativt arbete.

Du fokuserar på mål, resultat och kvalitet, är strukturerad och välorganiserad. Du kan leda dig själv och vågar tänka nytt. Du kommunicerar tydligt, pedagogiskt och har ett bra bemötande. Har du arbetat inom kommunikation, HR eller ekonomi och gärna på en skola ser vi det som meriterande. Detsamma gäller erfarenhet av arbete inom stora organisationer och/eller politisk styrd organisation. Erfarenhet av projektledning ses också som meriterande.

Du arbetar produktivt och ser möjligheter, även i en pressad situation. Vi ser att du gärna tar egna initiativ, agerar med självförtroende och arbetar självständigt. Du skapar goda relationer med föräldrar, elever och medarbetare. Arbetet innebär alltså många olika kontakter och vi kommer därför att lägga stor vikt vid hög social kompetens och personlig lämplighet.

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har mycket goda IT-kunskaper och att datorn är ett naturligt arbetsverktyg för dig samt att du behärskar svenska väl i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet av olika typer av ekonomisystem, HR-system, diariesystem och/ eller elevregistrering.

ÖVRIGT
Fackliga ombud når du enligt ovan, övriga fackliga organisationer kan du nå via vår växel 042 - 10 50 00.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Dela detta jobb

Administrativ samordnare sökes till Västra Ramlösa skola

Helsingborgs Stad