skoljobb.se

  S:t Eriks Katolska Skola

Vi är stolta över vår skola med anor från 1700-talet, en av de äldsta skolorna i Sverige. Vi vill hjärtligt välkomna alla som vill att deras barn uppfostras i en trevlig miljö där alla trivs och utvecklas till goda förebilder i samhället. Det här är vår vision:

”S:t Eriks katolska skola är en skola där traditioner kombineras med modern pedagogik. Vi arbetar språkutvecklande i alla ämnen och eleverna uppnår goda resultat. Eleverna trivs hos oss, verksamheten har en familjär stämning och präglas av aktiv föräldrasamverkan. Vår katolska profil och värdegrund genomsyrar hela skolan.” 

Hela verksamheten präglas av ledordet ÄRVA som står för ärlighet, respekt, vänlighet och ansvar. Skolan har drygt 220 elever och hög lärartäthet.

Sedan 1967 bedrivs verksamheten i Enskede med goda tillgång till kommunikationer. Den är belägen i en fin och trevlig miljö i ett villaområde i Enskede med närhet till idrottsanläggningar, skog och parker och med kort avstånd till tunnelbanan. Området ligger nära centrala Stockholm med ett rikt utbud av muséer och andra intressanta utflyktsmål.

Välkommen till oss!

Bransch

Utbildning

Anställda

30+

Huvudkontor

Enskede

Sociala medier

Lediga jobb från S:t Eriks Katolska Skola

Legitimerad lärare 1-3

Stockholm - 11 dagar kvar

Läs mer

S:t Eriks Katolska Skola i sociala medier

Missa inga lediga jobb från S:t Eriks Katolska Skola

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor