skoljobb.se

Populär Arbetsgivare

  Region Gotland

Fakta om Region Gotland

Antal barn i kommunala förskolan: 2350
Antal barn i kommunala grundskolan: 5000
Antal elever i kommunala gymnasiet: 1500
Antal studerande i kommunala vuxenutbildningen (inkl. sfi): 750
Antal anställda: 6000 varav 1900 inom utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
Rekryteringsbehov: förskollärare, lärare i fritidshem, lärare 1-3 och 4-6, specialpedagoger, speciallärare, yrkeslärare, studie- och yrkesvägledare samt skolledare
Region Gotlands värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet
Förväntningar du kan ha på oss som arbetsgivare: vi eftersträvar ett arbetsplatsklimat med en öppen och rak kommunikation som ger utrymme för medarbetares egna initiativ och idéer. Vi uppmuntrar våra medarbetare att ta ansvar för sin egen utveckling. Ledorden för våra chefer är att utöva ett coachande ledarskap

Region Gotland

Utbildnings- och arbetslivsförvaltningens verksamheter finns inom bland annat förskola, grundskola, gymnasieskola, särskola, kulturskola, vuxenutbildning och folkhögskola.

Region Gotland deltar i Skolverkets olika prioriterade satsningar, exempelvis matematiklyftet. Vi deltar även i SKL:s nationella utvecklingsarbete genom PRIO som handlar att höja kunskapsresultaten i skolan. Just nu genomför vi en genomgripande satsning på tillgängliga lärmiljöer. Vi har också inlett ett arbete med att stärka barns och elevers digitala kompetens ute i förskolor och skolor. Region Gotland har ett 70-tal förstelärare som arbetar med uppdrag definierade utifrån verksamheternas behov.

Om Gotland som plats att bo och leva på

På Gotland finns en spännande kombination av historia och nutid. Här finns kulturarv, skönhet, hav, inspiration, ro, närhet och livslust. Vi som bor här vet att Gotland inte bara är vackert, utan också en trygg plats att leva och växa upp på. Här finns utbildningar för hela livet: från förskola till universitet, men även ett brett utbud av fritidsstudier. Många drömmer om att kunna flytta till hit och vi vill gärna göra detta möjligt.

Omkring 57 000 personer bor och verkar på Gotland året runt, varav cirka 24 000 i världsarvsstaden Visby där många medeltida miljöer finns väl bevarade. Gotland är ett populärt resmål och det stora antalet besökare har medfört att det finns många arbetstillfällen inom besöksnäringen. Gotland är även ett av Sveriges mest företagstäta län med cirka 7 000 företag, såväl stora som små. Gotlands län har flest föreningar i Sverige, cirka 1000 stycken, som gemensamt har över 50 000 medlemmar. Chansen att träffa likasinnade är därför stor, vare sig du gillar hantverk, fotboll eller körsång. Här finns bred kompetens, välkomnande nätverk och bra kommunikationer. 

Med snabbfärja tar det cirka tre timmar att resa till Gotland från Nynäshamn eller Oskarshamn. Med flyg från Arlanda eller Bromma tar det drygt 30 minuter till Visby. Visby flygplats har cirka femton avgångar per dag. Hit flyger man året runt från Bromma, Arlanda, Göteborg och Malmö.

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

1900

Huvudkontor

Visby

Lediga jobb från Region Gotland

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog

20 dagar kvar

Läs mer

Rektorer inom förskolan Gotland

6 dagar kvar

Läs mer

Hemkunskapslärare årskurs 6-9

20 dagar kvar

Läs mer

Lärare i fritidshem

48 dagar kvar

Läs mer

Lärare ma/no årskurs 7-9

13 dagar kvar

Läs mer

Gymnasielärare

20 dagar kvar

Läs mer

Lärare fordonsteknik

20 dagar kvar

Läs mer

Förskollärare

13 dagar kvar

Läs mer

Förskollärare

20 dagar kvar

Läs mer

Missa inga lediga jobb från Region Gotland

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor