skoljobb.se

  Ockelbo kommun

Det Ockelbo kommun vill bjuda på är livskvalitet. Numera talas det ofta om naturens läkande hälsoeffekter. Många av oss lever idag i en hektisk och stressad tillvaro. Därför behöver vi ta tillvara vår fritid och ge den ett meningsfullt innehåll. En av Ockelbos tillgångar är närheten till naturen. Här finns sjöarna, vattendragen, de vida skogarna, det öppna kulturlandskapet, dalgångarna och de sydligaste av Norrlands blånande berg.

Ockelbo kommun är en Plats att växa och vi som arbetar här värnar om våra medborgare och att ständigt utveckla kommunen. Vår vision är att vara en attraktiv arbetsgivare och att vi som arbetar här är stolta och engagerade i våra arbeten. En viktig framgångsfaktor tror vi är att skapa samma möjligheter att växa för våra medarbetare som för våra medborgare och i vår lilla kommun med ca. 500 medarbetare finns det möjligheter att göra skillnad – på riktigt!

Ockelbo vill erbjuda ett modernt boende på landet där man lever nära och i samklang med naturen. Samtidigt är det nära till staden med hela det utbud som finns där.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

500

Huvudkontor

Ockelbo

Sociala medier

Ockelbo kommun i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Ockelbo kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor