skoljobb.se

  Skoljobb i barn- och skolförvaltningen

Utvecklas med oss

Välkommen till Lunds kommun. Oavsett om du är lärare eller skolledare i våra olika skolformer, finns möjligheter för dig att utvecklas inom din profession. Tillsammans bygger vi Ett Lund med en skola för framtiden, som är likvärdig och av hög kvalitet, i hela kommunen. Nytänkande och problemlösande ligger i vår natur. Hos oss får du en arbetsplats som präglas av kollegialt samarbete, arbetsglädje och gemenskap. Vi ger dig en plats att växa.

Barn- och skolförvaltningen

Barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, grundsärskolor och fritidshem. Hos oss går ca 17 200 barn och elever. Totalt är vi närmare 4 000 kollegor som arbetar för att säkra likvärdiga förutsättningar och en tidsenlig undervisning för våra barn och elever att nå sina mål. I förvaltningen arbetar stödjande funktioner inom olika professioner tillsammans med skolledare och pedagoger med ett gemensamt fokus - att skapa den bästa undervisningen för våra barn och elever.

Hos oss får du:

·        Kompetenta kollegor och skolledare

·        Möjlighet till personlig och professionell utveckling

·        Leda och lära i en digitaliserad lärmiljö med ett utvecklat IKT-stöd

·        Bidra till en utbildning i världsklass för våra barn och elever

Här, i Sveriges tolfte största stad, möts tradition och innovation; här är avstånden korta och forskningen bland den bästa i världen. Det återspeglas också i Lunds kommuns ledord; kunskap, öppenhet och innovation. Lund är norra Europas största kunskaps- och innovationscentrum. Lund är en av Skandinaviens äldsta städer med ett av världens hundra högst rankade universitet. 

Välkommen med din ansökan! 

Bransch

Kommun

Anställda

10000

Huvudkontor

Lund

Sociala medier

Skoljobb i barn- och skolförvaltningen i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Skoljobb i barn- och skolförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor