skoljobb.se

  Haninge kommun

Jobba hos oss - Här finns tid för utveckling

Har du idéer för framtiden, vill göra skillnad och drivs du av utmaningar? I Haninge pågår just nu ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Här kan du utvecklas för egen del samtidigt som du är med och utvecklar förskolan och skolan - och formar vår framtid.

Idag är vi cirka 2 700 personer som arbetar inom utbildningsförvaltningen, men vi behöver bli fler. Du ska vilja vara med och utveckla oss, vår kommun och dig själv på vägen. Alla medarbetare i organisationen ska känna ett gemensamt ägarskap för att utveckla hela verksamheten. Vi ser nämligen att utveckling är en del av vår vardag, till exempel i mötet med kollegor, i mötet med eleverna och i vår strävan efter att hela tiden lära oss att göra saker ännu lite bättre. Utvecklingsarbetet ska ske på alla nivåer, från klassrummet och skolan till central nivå.

Vi bygger för framtiden

Haninge kommuns förskolor och skolor sticker ut som en framåtsträvare där kvalitet och innovation leder vägen. Det syns, känns och märks på många sätt att vi är mitt uppe i arbetet med att förverkliga våra planer för framtiden. I stadsbilden är förändringen också påtaglig: lyftkranarna sträcker sig mot himlen, grävskoporna bereder ny mark och fler väljer att flytta hit. Vi bygger en ny stadskärna, en ny företagspark och massor av nya bostäder. Det kommer att bli mer stad, ännu bättre kommunikationer, skolor och omsorg. Större fokus på kultur och natur. Ökad dialog och trygghet. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle med många möjligheter för Haningeborna.

Tillsammans gör vi skillnad

Vi tycker att det är viktigt att ha många olika perspektiv och vår erfarenhet är att olikheter berikar. I medarbetarundersökningarna brukar det märkas att vår kultur är lärande, stöttande och trygg. Vi är stolta över vår kompetens och vetskapen om att vi gör skillnad för våra elever.

Vi erbjuder bra förmåner som ger dig de rätta förutsättningarna för ett arbetsliv i balans. Här är det alltid nära – till kollegorna, till Haningeborna och till klipporna. Bara 20 minuter från Söder.

Läs mer om pedagogjobben som kan förändra din och våra elevers framtid!

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

5000

Huvudkontor

Haninge

Webbplats
Haninge kommun
Sociala medier

Lediga jobb från Haninge kommun

Resursperson med undersköterskekompetens till anpassad grundskola

Haninge - 3 dagar kvar

Läs mer

Barnskötare till ny avdelning i Brandbergens förskolor

Haninge - 1 dagar kvar

Läs mer

Elevassistent med inriktning mot anpassad grundskola åk 1-9 Vega skola

Haninge - 28 dagar kvar

Läs mer

Brandbergens förskolor söker en resurs för riktat stöd till ett barn

Haninge - 9 dagar kvar

Läs mer

Barnskötare med barnets bästa i fokus sökes till Vega

Haninge - 3 dagar kvar

Läs mer

Kurator till nyöppnade Vega skola

Haninge - 6 dagar kvar

Läs mer

Skolsköterska

Haninge - 17 dagar kvar

Läs mer

Förskollärare till Brandbergens förskolor

Haninge - 20 dagar kvar

Läs mer

Barnskötare för timvikariat till Brandbergens förskolor

Haninge - 20 dagar kvar

Läs mer

Haninge kommun i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Haninge kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor